Do każdej bramy inny pilot? |
Autor |
Wiadomość |
adminek
Administrator

Etap Osiedla: II / III
|
Wysłany: 2008-01-28, 15:09
|
|
|
To i ja i Kogut p?ki co jeste?my ch?tni...
Kogut, Twoja ta skodzina? |
_________________ Służba Cywilna - Portal Oraz Forum Pracowników
http://www.sluzba-cywilna.pl/
... Dla Niektórych Mądre Nie Znaczy Dobre ... |
|
|
|
 |
NeO
Gospodarz budynku

Etap Osiedla: III
Wiek: 40 Dołączył: 13 Sty 2008 Posty: 89 Skąd: 6B Katowice
|
Wysłany: 2008-01-28, 22:03
|
|
|
SMOG z calym uszanowaniem ale niestety nie mieszkamy sami i obowiazuja pewne zasady i nie chodzi o to zeby pisac "ja stoje pod smietnikiem i jak komus nie pasuje to niech sie zamieni" niestety zasdad ja nie wymyslam ale stosowac sie trzeba i to obowiazuje wszystkich czy to im sie podoba czy nie |
|
|
|
 |
adminek
Administrator

|
Wysłany: 2008-01-28, 22:24
|
|
|
NeO dlatego jasno napisa?em - prosze si? zamieni? pilotem je?li komu? przeszkadza stawanie pod ?mietnikiem - (blokuje wjazd do gara?u lub utrudnia) - ja nie robie tego specjalnie i ?adnej radochy mi to nie daje ?e stoje pod tym pi?knym ?mietnikiem z kt?rego ?mieci same wychodz?... i wybacz, ale nie b?d? stawia? auta za p?otem tylko z tego powodu ?e kto? ma gara?, pilota z kt?rego dzia?aj? mu obie bramy i dodatkowo zamiast parkowa? tam gdzie jest du?o miejsc to parkuje na zwyk?ym miejscu akurat tu gdzie jest ograniczona ilo?? miejsc a cz??? z nas ma mo?liwo?? parkowania tylko tutaj - wpierw zwr?ci?em si? z tym do Ciebie ale wypowied? "Ju? o tym rozmawia?em, musimy tylko ustali? termin programowania pilot?w" nie rozwi?zuje problemu! Jak masz jeszcze jakie? obiekcje to zapraszam na priv. P?ki co prosze o ustalenie tego terminu bo ju? 1,5 mca tutaj mieszkamy a problem ca?y czas jest nierozwi?zany... |
|
|
|
 |
kogut

|
Wysłany: 2008-01-28, 23:34
|
|
|
Panowie, panowie od???my na bok pretensjonalny ton tej waszej dyskusji. Nie czas tu wylewanie ?al?w. Je?li termin programowania pilot?w jest ustalany, to czekajmy spokojnie. Z drugiej za? strony do tego czasu proponuj? nie podnosi? na forum tematu parkowania pod ?mietnikami. Jak si? na to zapatrujecie?
pozdr
? |
|
|
|
 |
adminek
Administrator

|
Wysłany: 2008-01-28, 23:38
|
|
|
Hehe, no my?le ?e sprawa si? rozwi??e jak b?da piloty dzia?a? wszystkim na obie bramki, p?ki co z Neo na priv sobie wyt?umaczyli?my pewne rzeczy i sprawe uwa?am za zamkni?t? |
|
|
|
 |
NeO
Gospodarz budynku

|
Wysłany: 2008-01-28, 23:43
|
|
|
a kogut co do zalania to chlopkow jest tylko 2 co tu robi i chodza po kolei usowac usterki zwiazane z zalaniem wiec chyba wy jestescie nastepni w waszym nieszczesliwym pionie |
|
|
|
 |
kogut

|
Wysłany: 2008-01-28, 23:46
|
|
|
gracias mes amigos! |
|
|
|
 |
NeO
Gospodarz budynku

|
Wysłany: 2008-01-28, 23:46
|
|
|
ave |
|
|
|
 |
loozik
|
Wysłany: 2008-01-29, 11:28
|
|
|
kogut napisał/a: | Z drugiej za? strony do tego czasu proponuj? nie podnosi? na forum tematu parkowania pod ?mietnikami. Jak si? na to zapatrujecie? |
No c??, wspomaganie mam, wi?c pokr?c? troch? na placu, ?eby wbi? si? do gara?u. |
|
|
|
 |
loozik
|
Wysłany: 2008-03-19, 15:50
|
|
|
czy ju? co? wiadomo o panu, kt?ry mia? si? zjawi? jakie? dwa tygodnie temu, by rozda? dodatkowe piloty do bram i zaprogramowa? pozosta?e niedzia?aj?ce??? |
|
|
|
 |
dagii_
Gospodarz budynku

|
Wysłany: 2008-03-19, 21:09
|
|
|
jeszcze nie bylo ustalone kiedy zjawi sie firma od pilotow. Postaramy sie ich sciagnac na sobote po swietach ale to sie okaze bo robia problemy |
|
|
|
 |
loozik
|
Wysłany: 2008-03-20, 06:57
|
|
|
Jeszcze przed powstaniem tego tematu, na w?asn? r?k? pr?bowa?em dorobi? pilota. Zwr?ci?em si? z tym problemem do dystrybutora (ju? nie pami?tam, czy by?y to Katowice, czy Sosnowiec), kt?ry nie robi? problem?w i mia? sztywny cennik. Pilot w cenie takiej, jak? ju? wszyscy znamy, natomiast programowanie u klienta to koszt co? ok. 50 z? - termin dowolny i zaproponowany przeze mnie i to bez proszenia. Mo?e warta?oby zmieni? dostawc? pilot?w? Na ?l?sku jest kilka takich punkt?w, kt?re zrobi? to z poca?owaniem r?ki i od zaraz. |
|
|
|
 |
ORJ
ORJ
|
Wysłany: 2008-03-20, 15:59
|
|
|
dla Nas warta?o by,ale zmiana pewnie jest niemo?liwa,tym rz?dz? na pewno jak zwykle jakie? UK?ADY. |
|
|
|
 |
NeO
Gospodarz budynku

|
Wysłany: 2008-03-20, 20:00
|
|
|
no to jak komus sie pali to 50 i po spr i nie wspominac o tym TBS-owi bo pewnie sie przyczepia my musimy zalatwiac wszystko w TBS i to oni ustalaja reguly gry nic na to nie poradzimy jako gospodarze |
|
|
|
 |
kogut

|
Wysłany: 2008-03-20, 22:44
|
|
|
Pami?tajcie, ?e nie jeste?my w?a?cicielami bloku, tylko najemcami lokali w nim usytuowanych. W pewnych kwestiach z biurokracj? si? nie wygra, ci co pr?bowali mog? si? pewnie wypowiedzie? :). Spokojnie chcieli?cie nowego kodu (nie wiem po kiego czorta, ale ok :)) - i jest. Piloty te? b?d?.
pozdrawiam ?wi?tecznie i g?rsko wszystkich (w g?rach ?nieg po pas) |
|
|
|
 |
|