TBS Katowice - Osiedle Bulwary Rawy Strona Główna TBS Katowice - Osiedle Bulwary Rawy
Forum TBS Katowice osiedle "Bulwary Rawy" dzielnica Zawodzie w Katowicach

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Koniecznie powiadom swojego sąsiada o tej stronie...


Poprzedni temat «» Następny temat
Do każdej bramy inny pilot?
Autor Wiadomość
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 44
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-01-17, 14:52   

M?j dzia?a na obydwie :mrgreen:
 
 
     
Eve 
Administrator

Wiek: 31
Dołączyła: 08 Sty 2008
Posty: 180
Skąd: 6A Katowice
Wysłany: 2008-01-17, 16:08   

Eee Smoga chyba nie jaki? lewy dosta? :P
 
 
     
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 44
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-01-17, 20:34   

pewno ?e lewy sam dorobi? a na 2 brame mu si? nie uda?o i teraz m?wi ?e mu nie dzia?a.
 
 
     
adminek 
Administrator


Etap Osiedla: II / III
Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 297
Wysłany: 2008-01-18, 14:06   

:mrgreen:
_________________
Służba Cywilna - Portal Oraz Forum Pracowników
http://www.sluzba-cywilna.pl/

... Dla Niektórych Mądre Nie Znaczy Dobre ...
 
     
Eve 
Administrator

Wiek: 31
Dołączyła: 08 Sty 2008
Posty: 180
Skąd: 6A Katowice
Wysłany: 2008-01-18, 18:48   

No i wszystko wysz?o na jaw :mrgreen:
 
 
     
MMA 


Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 69
Skąd: się tu wziąłem
Wysłany: 2008-01-18, 21:09   

A propo bram lepiej ni? wolniej si? otwieraja i sa mocne si?owniki ni? mia?ybybyc przecisniete i przez miesiac nie domykaly sie przez co wejscie bezproblemowe na parking. Ave robotnicy dombudu.
_________________
PERSONA NON GRATA
 
     
kogut 


Etap Osiedla: III
Wiek: 35
Dołączył: 19 Sty 2008
Posty: 160
Skąd: ...że
Wysłany: 2008-01-21, 15:31   

Heja, ka?demu dzia?a pilot do bramy na parkingu? Bo pod klatkami na tych 12 miejscach ju? si? do?? ciasno robi.
 
 
     
adminek 
Administrator


Etap Osiedla: II / III
Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 297
Wysłany: 2008-01-22, 11:23   

Mnie nie dzia?a
_________________
Służba Cywilna - Portal Oraz Forum Pracowników
http://www.sluzba-cywilna.pl/

... Dla Niektórych Mądre Nie Znaczy Dobre ...
 
     
MMA 


Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 69
Skąd: się tu wziąłem
Wysłany: 2008-01-22, 20:47   

A sprawdzili?cie przy innych bramach czy dzia?aja? 1 i 2 przycisk z osobna.
_________________
PERSONA NON GRATA
 
     
MMA 


Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 69
Skąd: się tu wziąłem
Wysłany: 2008-01-27, 18:07   

Mam pro?be do osoby kt?ra zrobi?a t? kartke na bramie pod 6. Czy mo?na by by?o wydrukowac jeszcze 1 taki zestaw i przykleic w bramie wspolnej z 2. Nie ?e si? czepiam ale lokatorzy spod 6A (ta klatka od strony parkingu) nie zamykaj? bramy za sob?.
Jak pisa?em wcze?niej nie mam mo?liwo?ci samemu zrobienia takiej rzeczy.
_________________
PERSONA NON GRATA
 
     
Eve 
Administrator

Wiek: 31
Dołączyła: 08 Sty 2008
Posty: 180
Skąd: 6A Katowice
Wysłany: 2008-01-27, 18:17   

Pewnie nie potrafi? zamkn?? , dlatego tego nie robi? hehe
 
 
     
adminek 
Administrator


Etap Osiedla: II / III
Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 297
Wysłany: 2008-01-27, 23:37   

Znoiwu stoje pod ?mietnikiem - je?li komu? to nie pasuje to ch?tnie si? zamienie pilotem z kim? kto ma gara? a jego pilot dzia?a te? na drug? bramk?...
_________________
Służba Cywilna - Portal Oraz Forum Pracowników
http://www.sluzba-cywilna.pl/

... Dla Niektórych Mądre Nie Znaczy Dobre ...
 
     
NeO 
Gospodarz budynku


Etap Osiedla: III
Wiek: 36
Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 89
Skąd: 6B Katowice
Wysłany: 2008-01-28, 01:30   

kwestia hasiokow byl aporuszona juz :-( a kartki moge zrobic nie ma problemu mowicie i macie :-) a piloty beda kazdy bedzie mial do 2 bramek jest zalatwione tylko usttalimy tyermin
 
     
loozik 

Dołączył: 23 Sty 2008
Posty: 138
Skąd: 6a
Wysłany: 2008-01-28, 13:29   

ja pisz? si? na jeszcze jednego pilota - zg?osi?em to w TBS. Jeden to troszk? za ma?o.
 
 
     
kogut 


Etap Osiedla: III
Wiek: 35
Dołączył: 19 Sty 2008
Posty: 160
Skąd: ...że
Wysłany: 2008-01-28, 15:05   

ja te? si? pisz? na przeprogramowanie pilota na drug? bram?. dopisz mnie tam Krzysiek.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

• POLECAMY FORUM INTERNETOWE Osiedle Sławka - Katowice
Warszawa - Sushi dowóz DOSTAWA
Restauracja Sushi Warszawa Ochota
Służba Cywilna - Portal oraz Forum Pracowników
Klub Fiat 500 - Polska Strefa FIATA 500

Fryzjer Katowice Zawodzie

Kurs Prawo Jazdy kat. B - Katowice
Kwiaciarnia Katowice Rajski Ptak
Pozycjonowanie stron WWW
SUSHI Pruszków Restauracja
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11