TBS Katowice - Osiedle Bulwary Rawy Strona Główna TBS Katowice - Osiedle Bulwary Rawy
Forum TBS Katowice osiedle "Bulwary Rawy" dzielnica Zawodzie w Katowicach

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Koniecznie powiadom swojego sąsiada o tej stronie...


Poprzedni temat «» Następny temat
Internet na osiedlu
Autor Wiadomość
adminek 
Administrator


Etap Osiedla: II / III
Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 297
Wysłany: 2008-01-13, 01:55   

No i dobrze podchodzisz - p?acisz i wymagasz - i tak ma by? - tylko z ciekawo?ci zapyta?em bo ile? to mo?na ?ci?ga? i wysy?a? :P Hehe, a 4mbps to akuratnie na przegladanie naszego forum :mrgreen:
_________________
Służba Cywilna - Portal Oraz Forum Pracowników
http://www.sluzba-cywilna.pl/

... Dla Niektórych Mądre Nie Znaczy Dobre ...
 
     
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 46
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-01-13, 11:39   

Przy 4mbps mog? podl?czyc legalnie 3 komputery a miedzy innymi o to mi w?asnie chodzilo, przy ni?szej opcji tylko 1, kiedys napewno zobaczysz o co chodzi i dlaczego 4 mbps. Pozdrawiam.
 
 
     
adminek 
Administrator


Etap Osiedla: II / III
Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 297
Wysłany: 2008-01-14, 01:37   

No podejrzewam... :mrgreen: i tez nad tym myslalem...
_________________
Służba Cywilna - Portal Oraz Forum Pracowników
http://www.sluzba-cywilna.pl/

... Dla Niektórych Mądre Nie Znaczy Dobre ...
 
     
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 46
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-01-14, 23:17   

i kolejna reklamacja co? sie dzieje wida? ma?a popraw? zobzczymy co dalej ale jeszcze nie maja mnie od??, wi?c chyba nie b?dzie a? takich rezultat?w jak bym chcia?.
 
 
     
Kenzo 

Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 49
Skąd: 4a, Katowice
Wysłany: 2008-02-11, 23:04   

Ja mam za?o?ony tutaj internet dopiero od 21 01, upc 2MB i ?miga jak z?oto.
 
     
loozik 

Dołączył: 23 Sty 2008
Posty: 138
Skąd: 6a
Wysłany: 2008-02-12, 10:11   

poni?ej tester pr?dko?ci D/U
http://www.speedtest.pl/
 
 
     
tomatom 

Etap Osiedla: III
Wiek: 43
Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 49
Skąd: koło MDK
Wysłany: 2008-02-15, 23:03   

OOJ musz? Wam o tym napisa? bo chyba padn? ze ?miechu, bo z frustracji i ?a?o?ci ju? nie mam si?y heh:)

Ot?? by?em szcz??liwym abonentem Netii na kablu TPSA pod starym adresem, teraz z?o?y?em w Netii zlecenie przeniesienia numeru na nowy adres, gdy? r?wnie? u nich mam abonament telefoniczny na kablu TPSA. Netia ?adnie przenios?a numer zapewniaj?c mnie w Biurze Obs?ugi Klienta telefonicznym..., ?e przy przeniesieniu numeru b?dzie r?wnie? przeniesiona us?uga internetu.... W dniu kiedy wszystko mia?o ju? chodzi?, dzwoni? do Netii i pytam si? grzecznie czemu nie mam sieci. Na to pan, kt?ry mimowolnie podni?s? mi ci?nienie swoj? oczywisto?ci?, zakomunikowa?, ?e je?li przenosz? us?ug? internetu na nowy numer to konieczne jest podpisanie nowej umowy.!!!! sic...

P??niej prze??czy? mnie do pani, bo z nim ju? nie mog?em d?u?ej rozmawia?...
Pani mnie poinformowa?a, ?e "musz? zrezygnowa? z umowy na starym adresie, najlepiej pisemnie, i podpisa? now? umow? na nowym adresie" na to ja zada?em par? kontrolnych pyta?:
- czy rezygnacja ze starej umowy b?dzie wi?za?a si? z uiszczeniem op?at kary za zerwanie przedterminowe (dla przypomnienia Nka niestety tak interpretuje przeprowadzk? na nowy adres i rezygnacj? przy braku mo?liwo?ci ?wiadczenia us?ugi ze strony abonenta)
- czy nowa umowa podpisywana jest na starych warunkach promocji
- dlaczego nie ma aneksu do umowy zmieniaj?cego tylko adres ?wiadczenia us?ugi.

na co pani opad?a s?yszalnie szcz?ka... bo po jej propozycji podpisania umowy na gorszych warunkach finansowych stwierdzi?em, ?e dzia?anie Netii nosi znamiona przest?pstwa gospodarczego polegaj?cego na wy?udzeniu i oszustwie... o dziwo przyzna?a mi racj? i stwierdzi?a, ?e przeka?e t? spraw? do prawnika i b?d? opracowywali indywidualnie dla mnie now? umow?...

OH POLSKO! :P
 
     
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 46
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-02-16, 12:11   

Witam ja zrezygnowa?em mia?em z Neti z?o?y?em wypowiedzenie bo powiedzieli ?e nie maja mo?liwo?ci technicznych nie zap?aci?em nic wi?cej internet wzi??em z UPC a telefon internetowy na ruterze linksys do tego przystawka z Linksys i nie p?ac? ?ednego abonamentu za telefon jedynie co to 9 groszy za minute po??czenia rozliczanie sekundowe oczywi?cie numer z dowolnej strefy numeracyjnej i rozmowy w sieci za darmo polecam
http://www.ipfon.pl/?gcli...CFQGIlAodGX6P0A
 
 
     
loozik 

Dołączył: 23 Sty 2008
Posty: 138
Skąd: 6a
Wysłany: 2008-02-16, 16:26   

Telefonia voip to fajna sprawa. Ale bior?c pakiet z UPC dostajesz jedn? us?ug? gratis. Ja chcia?em internet i TV. Za t? cen? mam dodatkowo telefon i 30 minut gratis rozm?w na tel stacjonarne.
 
 
     
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 46
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-02-16, 20:06   

Nie wiem czy dobrze doczyta?e? aby dosta? co? gratis musisz wzi??? 3 us?ugi i najta?sza z nich jest gratis jak we?miesz 2 to 2 jest z po?ow? ceny.
 
 
     
adminek 
Administrator


Etap Osiedla: II / III
Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 297
Wysłany: 2008-02-17, 00:29   

No i nie wpsomne ze internet gratis to 128kbps = tragicznie wolny - ja mam obecnie 2mbps i jest w sam raz - a to co w gratosie daja nie nadaje sie dzisiaj nawet do odbioru poczty...
_________________
Służba Cywilna - Portal Oraz Forum Pracowników
http://www.sluzba-cywilna.pl/

... Dla Niektórych Mądre Nie Znaczy Dobre ...
 
     
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 46
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-02-17, 10:17   

zgadza si? wi?c ja nawet tego gratisu nie uzna?em i nie bra?em pod uwag? 8-)
 
 
     
loozik 

Dołączył: 23 Sty 2008
Posty: 138
Skąd: 6a
Wysłany: 2008-02-17, 15:25   

doczyta?em dobrze - mam internet 2Mb, kabl?wk? i telefon gratis - 30 minut w tym, jak ju? pisa?em
 
 
     
arczi 

Etap Osiedla: II / III
Wiek: 46
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 169
Skąd: 6A, Katowice
Wysłany: 2008-02-17, 19:02   

No to nie s? 2 tylko 3 pakiety i 3 gratis to sie zgadza
 
 
     
MMA 


Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 69
Skąd: się tu wziąłem
Wysłany: 2009-01-17, 13:55   

Witam.
Prosiłbym uzytkowników z bloku nr2 którzy mają router sieci WiFi o kontakt. Szczególnie Papapilo czy jakoś tak.
Pozdro.
_________________
PERSONA NON GRATA
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

• POLECAMY FORUM INTERNETOWE Osiedle Sławka - Katowice
Warszawa - Sushi dowóz DOSTAWA
Restauracja Sushi Warszawa Ochota
Służba Cywilna - Portal oraz Forum Pracowników
Klub Fiat 500 - Polska Strefa FIATA 500

Fryzjer Katowice Zawodzie

Kurs Prawo Jazdy kat. B - Katowice
Kwiaciarnia Katowice Rajski Ptak
Pozycjonowanie stron WWW
SUSHI Pruszków Restauracja
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13